skip to Main Content

Een motor kopen is heel erg spannend. Je ziet er misschien geweldig uit in je leren jas en die geweldig paar motorlaarzen maar toch is het belangrijk om bij de aankoop te overwegen wat praktisch is bij de aanschaf van zo een monstermotor en je bankrekening.

Is het aanschaffen van een motor altijd je grootste droom geweest?

Wordt die droom nu eindelijk omgezet in werkelijkheid?

Kunt u geen keus maken of u een nieuwe of gebruikte motor moet kopen?

Weet u niet hoe u een motor moet onderhouden?

Geen probleem!

Bij motor-freak.nl helpen wij u graag.

 

Op onze website kunt je genoeg informatie vinden over de aanschaf van een nieuwe of tweedehandse motor, de veiligheidsaspecten, verzekeringen, onderhoud van een motor en nog veel meer. Heb je al een kijkje genomen op onze website  of onze FAQ pagina en heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Geen paniek! Op deze pagina kun je al onze contactgegevens zoals adres, e-mailadres, telefoonnummer en alle sociale media kanalen  vinden die je zou kunnen gebruiken om in contact te kunnen treden met ons.

    Heb je misschien toch een specifieke vraag of suggesties dan kun je deze middels het contactformulier opsturen naar ons.  Het contactformulier vindt je aan de onderkant van deze pagina.  Je  voert je vraag of suggestie in en klinkt daarna op het verzendknopje. Hierna wordt er een kopie van het formulier naar jou eigen  e-mailadres gestuurd. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om jou vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

    Jou e-mailadres wordt enkel en alleen door ons gebruikt om jou vraag te beantwoorden.

     

    Back To Top